top of page

Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του!


Η Ερασιτεχνική Θεατρική Σχολή Ζυρίχης EPI SKINIS παρουσιάζει την Δεύτερη Παραγωγή με το έργο του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του»


Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ζυρίχη, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.


Μια κοινωνική κωμωδία που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και σκηνοθετεί η Βιβέττα Λαϊνιώτη, είναι η δεύτερη παραγωγή της Ελληνόφωνης Θεατρικής Σχολής EPI SKINIS, που παρουσιάζεται φέτος τον Μάρτιο στο Θέατρο COMEDY HAUS της Ζυρίχης!


Στα Ελληνικά με Γερμανικούς & Αγγλικούς Υπέρτιτλους


ΥΠΟΘΕΣΗ

Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά, θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.


Λίγα λόγια για το έργο

Ο γάμος της Κικής διαλύεται ξαφνικά, όταν ανακαλύπτει πως ο σύζυγός της την απατά κατ’ εξακολούθηση. Ο γάμος της Νατάσας, που ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, αναβάλλεται λόγω αμφιβολίας. Ένας πρώην εραστής εμφανίζεται, ένα ανομολόγητο πάθος είκοσι χρόνων αποκαλύπτεται, ερωτικά μηνύματα αποστέλλονται μέσω ίντερνετ… και ένα σπίτι πλημμυρίζει. Μια παρέα τριαντάρηδων βρίσκεται αντιμέτωπη με την πολυπλοκότητα και τα αδιέξοδα των σχέσεων, με τον φόβο της δέσμευσης, με τις ελπίδες και με τις ματαιώσεις της ζωής, και όλα αυτά σε μια μεταβατική ηλικία που η ανάγκη για έρωτα συγκρούεται με την ανάγκη για αφοσίωση και σιγουριά. Το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις, που όσο δύσκολες και αν είναι, ο συγγραφέας καταφέρνει να τις αναδείξει μέσα από την κωμική τους διάσταση.


Η συνέχεια EPI SKINIS…


Συντελεστές:

ΚΕΙΜΕΝΟ: Γιώργος Καπουτζίδης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βιβέττα Λαϊνιώτη

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γιάννης Καλλιφατίδης

ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Γιώργος Ελευθερίου

ΣΚΗΝΙΚΑ: Στέλιος Κοτίδης

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Ομάδα Epi Skinis

ΦΩΤΙΣΜΟΣ: Γιάννης Θεοδωρακόπουλος- Παναγιώτης Ροδόπουλος

ΗΧΟΣ: Γιώργος Τεχνίτης

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βιβέττα Λαϊνιώτη

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΤΙΤΛΩΝ: Βάσω Μαγούλα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ελένη Ροδοπούλου

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΦΙΣΑΣ: Δώρα ΚυριακούΠαίζουν οι ηθοποιοί: Χρήστος Αργύρης, Κωνσταντίνος Βερίγος, Βιβέττα Λαϊνιώτη, Θάνια Μπέλμπα, Ζαφείρης Παντελής, Ελένη Ροδοπούλου, Άγγελος Τσίτσας και Σύλβια Ψύχα- Senn
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ


ONLINE www.episkinis.ch και στο ταμείο του Θέατρου μετά από διαθεσιμότητα έως και μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης!


Πληροφορίες Παράστασης:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.03 ΠΡΕΜΙΕΡΑ στις 20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.03 ΔΙΠΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στις 16.00 & στις 19.00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.03 στις 20.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.03 στις 20.00

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.03 στις 18.00COMEDY HAUS

Albisriederstrasse 16, 8003 Zürich
Comments


katerina_pournaropoulou_2_edited.jpg

Hi, thanks for stopping by!

 

Καλώς ήρθατε στο blog mylifeinswitzerland.com!

Να προσφέρω φοντανάκι;

 

Είμαι η Κατερίνα, ένα πρόσωπο με πολλούς ρόλους: μαμά, σύζυγος και επαγγελματίας.

Μετά από μία δεκαετία στον χώρο της επικοινωνίας, του marketing, της διοργάνωσης business events και στρατηγικών CSR ( Citizenship - Corporate Social Responsiblity) - ΕΚΕ (Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης) στην Ελλάδα, πλεόν απολαμβάνω τη ζωή ως full time mom και freelancing επικοινωνιολόγος στην Ελβετία!

Αγαπώ το γράψιμο, το διάβασμα και τα ταξίδια. Κάπως έτσι ξεκίνησε το blog ''my life in Switzerland'' καθώς είναι ένα εγχείρημα να απαντήσω στο πολύ συχνό ερώτημα, ''Ωραία δεν είναι η ζωή στην Ελβετία Κατερίνα;''

 

Ευχαριστώ που διαβάζετε το ''my life in Switzerland''! 

Περιμένω τις ερωτήσεις και τα σχόλιά σας για διάλογο και έμπνευση για νέες αναρτήσεις!

bottom of page